Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Srdiečka

8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajcia
260 g
práškový cukor
8 PL
teplá voda
10 PL
olej
260 g
hladká múka špeciál
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
2 PL
kakao
plnka:
1 ks
Krémová náplň dr.Oetker
200 ml
mlieko

postup

Srdiečkové tortičky napr. na Valentína.

1.
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme teplú vodu a olej. Striedavo vmiešame múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na polovicu, jednu z nich prifarbíme kakaom. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
3.
Z vychladnutého korpusu vykrajujeme kolieska. Každé koliesko prekrojíme, pretože korpus je dosť vysoký. Do vrchného kolieska vykrojíme srdiečko.
4.
Náplň pripravíme podľa návodu na obale. Natrieme na svetlé koliesko, prikryjeme tnavým kolieskom s otvorom a do otvoru vložíme svetlé srdiečko. A naopak.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...