Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Srdiečka

8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajcia
260 g
práškový cukor
8 PL
teplá voda
10 PL
olej
260 g
hladká múka špeciál
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
2 PL
kakao
plnka:
1 ks
Krémová náplň dr.Oetker
200 ml
mlieko

postup

Srdiečkové tortičky napr. na Valentína.

1.
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme teplú vodu a olej. Striedavo vmiešame múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na polovicu, jednu z nich prifarbíme kakaom. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
3.
Z vychladnutého korpusu vykrajujeme kolieska. Každé koliesko prekrojíme, pretože korpus je dosť vysoký. Do vrchného kolieska vykrojíme srdiečko.
4.
Náplň pripravíme podľa návodu na obale. Natrieme na svetlé koliesko, prikryjeme tnavým kolieskom s otvorom a do otvoru vložíme svetlé srdiečko. A naopak.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...