Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Srdiečka

8
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
vajcia
260 g
práškový cukor
8 PL
teplá voda
10 PL
olej
260 g
hladká múka špeciál
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
2 PL
kakao
plnka:
1 ks
Krémová náplň dr.Oetker
200 ml
mlieko

postup

Srdiečkové tortičky napr. na Valentína.

1.
Žĺtky vymiešame s cukrom, pridáme teplú vodu a olej. Striedavo vmiešame múku s práškom do pečiva a sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na polovicu, jednu z nich prifarbíme kakaom. Vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech.
3.
Z vychladnutého korpusu vykrajujeme kolieska. Každé koliesko prekrojíme, pretože korpus je dosť vysoký. Do vrchného kolieska vykrojíme srdiečko.
4.
Náplň pripravíme podľa návodu na obale. Natrieme na svetlé koliesko, prikryjeme tnavým kolieskom s otvorom a do otvoru vložíme svetlé srdiečko. A naopak.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...