Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Torta štyroch vrstiev

12
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
4 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
vajce
100 g
horká čokoláda
2. vrstva:
1 balíček
krémová náplň vanilková Dr.Oetker
200 ml
mlieko
125 g
maslo
3. vrstva
1 balíček
šľahačka parížska Dr.Oetker
150 ml
mlieko
4 vrstva
1 balíček
čokoládová poleva Dr.Oetker

postup

Kombinácia čokoládovej a vanilkovej chute.

Čokoládu rozpustíme v mikrovlnke, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy väčšieho priemeru. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 20 minút. Druhú, tretiu a štvrtú vrstvu pripravíme podľa návodov na obale a postupne nanesieme na vychladnutý korpus.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...