Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Torta štyroch vrstiev

12
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
4 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
vajce
100 g
horká čokoláda
2. vrstva:
1 balíček
krémová náplň vanilková Dr.Oetker
200 ml
mlieko
125 g
maslo
3. vrstva
1 balíček
šľahačka parížska Dr.Oetker
150 ml
mlieko
4 vrstva
1 balíček
čokoládová poleva Dr.Oetker

postup

Kombinácia čokoládovej a vanilkovej chute.

Čokoládu rozpustíme v mikrovlnke, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy väčšieho priemeru. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 20 minút. Druhú, tretiu a štvrtú vrstvu pripravíme podľa návodov na obale a postupne nanesieme na vychladnutý korpus.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...