Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Torta štyroch vrstiev

12
porcií
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
4 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
vajce
100 g
horká čokoláda
2. vrstva:
1 balíček
krémová náplň vanilková Dr.Oetker
200 ml
mlieko
125 g
maslo
3. vrstva
1 balíček
šľahačka parížska Dr.Oetker
150 ml
mlieko
4 vrstva
1 balíček
čokoládová poleva Dr.Oetker

postup

Kombinácia čokoládovej a vanilkovej chute.

Čokoládu rozpustíme v mikrovlnke, pridáme ostatné suroviny, dobre premiešame a vlejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy väčšieho priemeru. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C 20 minút. Druhú, tretiu a štvrtú vrstvu pripravíme podľa návodov na obale a postupne nanesieme na vychladnutý korpus.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...