Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nátierka z bravčového mäsa

ingrediencie

100 g
bravčové stehno
1 ks
červená paprika
1 ks
malá cibuľa
2 ks
cesnak
2 PL
kečupu
1 PL
oleja
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
2 PL
majonéza Hellmann's
1 ks
vňať z jarnej cibuľky

postup

Pochúťka pre každého

1.
Na oleji orestujeme na kocky nakrájané mäso. Pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, na tenké plátky papriku, soľ, korenie a opekáme na miernom ohni 5 minút.
2.
Potom vložíme rozdrvený cesnak a premiešame. Po pol minúte zalejeme 1 dcl vody a kečupom, prikryjeme pokrievkou a dusíme mäso domäkka. Po udusení by v kastróliku nemala zostať skoro žiadna tekutina.
3.
Vychladnuté mäso aj so zeleninou vložíme do mixéra, pridáme majonézu Hellmanns a vymixujeme na jemnú nátierku (alebo pomelieme najemno).
4.
Posypeme nasekanou jarnou cibuľkou a podávame s chrumkavými stopkami zeleru. TIP: Do nátierky môžeme pridať čili papričku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...