Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nátierka z bravčového mäsa

ingrediencie

100 g
bravčové stehno
1 ks
červená paprika
1 ks
malá cibuľa
2 ks
cesnak
2 PL
kečupu
1 PL
oleja
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie
2 PL
majonéza Hellmann's
1 ks
vňať z jarnej cibuľky

postup

Pochúťka pre každého

1.
Na oleji orestujeme na kocky nakrájané mäso. Pridáme na kocky nakrájanú cibuľu, na tenké plátky papriku, soľ, korenie a opekáme na miernom ohni 5 minút.
2.
Potom vložíme rozdrvený cesnak a premiešame. Po pol minúte zalejeme 1 dcl vody a kečupom, prikryjeme pokrievkou a dusíme mäso domäkka. Po udusení by v kastróliku nemala zostať skoro žiadna tekutina.
3.
Vychladnuté mäso aj so zeleninou vložíme do mixéra, pridáme majonézu Hellmanns a vymixujeme na jemnú nátierku (alebo pomelieme najemno).
4.
Posypeme nasekanou jarnou cibuľkou a podávame s chrumkavými stopkami zeleru. TIP: Do nátierky môžeme pridať čili papričku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...