Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dvojfarebné čokoládové brownies

12
porcií
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
biela čokoláda
200 g
kvalitná horká čokoláda
250 g
maslo
200 g
kryštálový cukor
140 g
hladká múka
4 ks
vajce

postup

1.
Formu najlepšie štvorcovú vymastíme maslom a vysypeme múkou. Taktiež ju môžeme vystlať papierom na pečenie a rúru vyhrejeme na 160°C. Čokolády postupne rozpustíme vo vodnom kúpeli s polovicou masla ale oddelene a necháme ich vychladnúť.
2.
Potom do každej misky pridáme polovicu cukru a dve rozšľahané vajíčka. Do tmavej zmesi vmiešame 50 g múky a do bielej zvyšnú. Vymiešame obe hladké cestá, ktoré postupne všelijako striedavo lejeme do formy.
3.
Brownies pečieme vo vyhriatej rúre cca 35 minút. Upečené ho necháme vychladnúť a nakrájame na štvorčeky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.