Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šúľance s bryndzou a so slaninkou

ingrediencie

1 kg
polohrubá múka
500 g
bryndza
200 g
slanina
soľ

postup

1.
Preosiatu múku zmiešame s teplou vodou a pripravíme mäkké cesto, ktoré rozvaľkáme na hrubšie pásiky, ktoré rukami vyšúľame a nakrájame.
2.
Varíme v osolenej vriacej vode asi 5 až 7 minút. Vyberieme na misku, posypeme bryndzou a upraženou slaninkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čučoriedkové
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky v hlavnej úlohe! 10 receptov, ktoré musíte vyskúšať
Čučoriedky, sladkokyslasté bobule plné vitamínov a antioxidantov, sa hodia nie len do koláčov :) Vychutnajte si...
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.