Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Šúľance s bryndzou a so slaninkou

ingrediencie

1 kg
polohrubá múka
500 g
bryndza
200 g
slanina
soľ

postup

1.
Preosiatu múku zmiešame s teplou vodou a pripravíme mäkké cesto, ktoré rozvaľkáme na hrubšie pásiky, ktoré rukami vyšúľame a nakrájame.
2.
Varíme v osolenej vriacej vode asi 5 až 7 minút. Vyberieme na misku, posypeme bryndzou a upraženou slaninkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...