Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Indický Dhal z červenej šošovice

ingrediencie

2 ks
cibuľa
2 PL
olej
2 strúčiky
cesnak
200 g
červená šošovica
1/2 liter
zeleninový vývar
4 PL
pasírované paradajky
30 g
zázvor
2 KL
garam masala
1 KL
kari korenie
1/2 KL
kurkuma
1 KL
mletý rímsky kmín
1 ks
čili paprička
citrónová šťava

postup

2.
Pridáme nakrájanú čili papričku, zázvor, cesnak a minútku opražíme.
3.
Primiešame všetky korenia a restujeme ďalšiu minútku.
4.
Potom dáme prepláchnutú červenú šošovicu (nemusíme namáčať) a premiešame.
6.
Na záver pridáme pasírované paradajky a dochutíme citrónovou šťavou (cca z polovice citróna).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Coriander,
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander - Do kuchyne s ním!
Koriander siaty používajú ľudia ako korenie viac ako 3500 rokov. Ako s divo rastúcim sa s ním môžete stretnúť v oblasti...
Rozmrazovanie
Rozmrazujete správne?
Rozmrazujete správne?
Najlogickejším spôsobom ako uchovať potraviny bez toho, aby sa ich dotkol zub času, je ich zmrazenie. Logické,...