Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Restovaná pečeň s kurkumou

ingrediencie

500 g
pečeň kuracia, bravčová
1 KL
kurkuma
1 KL
rasca
1 KL
korenie
podľa chuti
soľ, olej

postup

Pečeň nakrájame na menšie plátky. Vložíme do horúceho oleja a opečieme z oboch strán. Okoreníme, pridáme rascu, kurkumu. Podlejeme vodou a dusíme do mäkka. Nakoniec necháme výpek vypariť. Pečeň vyberieme, a až potom osolíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...