Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kačacia pečeň s čučoriedkovou omáčkou

ingrediencie

1 ks
kačacia pečeň
1 ks
cibuľa
2 PL
kačacia masť
1 strúčik
cesnak
100 g
čučoriedky
podľa chuti
soľ, korenie, solamyl

postup

1.
Pečeň v celku umyjeme. Na tuku orestujeme nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme pečeň a prudko opečieme zo všetkých strán. Podlejeme, pridáme korenie a dusíme do mäkka.
2.
Pridáme čučoriedky a podusíme spolu. Vyberieme pečeň a nakrájame na plátky. Podľa potreby šťavu zahustíme solamylom a osolíme. Šťavou polejeme nakrájanú pečeň.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.