Pridať recept

Omáčka na cestoviny s krevetami

Pasta Tagliatelle with spinach, shrimp and zucchini with cream sauce on blue plate on concrete gray table background. Italian food concept. Copy space, top view
Zdroj: iStockphoto

ingrediencie

1 vetvička
špenátové listy
100 g
krevety
4 strúčiky
cesnaku
3 PL
olivový olej
ks
solamyl

postup

Na oleji opečieme na malé kúsočky nakrájaný cesnak. Pridáme umyté špenátové listy a spolu orestujeme. Nakoniec pridáme krevety a spolu všetko podusíme. Všetko dochutíme soľou.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Ako uvariť hustú omáčku? Parádna, baklažánovo-paradajková omáčka
Na stredomorskej kuchyni ma vždy fascinoval spôsob akým varili, ako varili mamy a babky Talianky. Z celého srdca...
Najlepšia paradajková omáčka: Dokonale krémová a lahodná chuť! Stačí jedna surovina a inak ju už pripravovať nebudete
Najlepšia paradajková omáčka: Dokonale krémová a lahodná chuť! Stačí jedna surovina a inak ju už pripravovať nebudete
Ak raz ochutnáte túto omáčku, nebudete chcieť jesť žiadnu inú paradajkovú omáčku. A najlepšie je,...
Ako uchovať paradajky na zimu?
Ako uchovať paradajky na zimu? Inšpirujte sa týmito receptami na domáci kečup, pretlak, omáčku i šalát
Vôňa paradajok nám pripomína slnečné leto, keď sme si pochutnávali na rôznych šalátoch a pochúťkach...
Krevety
Chutnali ste už krevety? Krevetový šalát je mňam
Krevety sú plné proteínov, selénu, železa a kalcia, sú bohaté na omega-3 mastné kyseliny,  pritom majú nízky...
Cooking Bolognese Sauce
Inšpirujte sa talianskou kuchyňou - omáčka Bolognese!
Bolonská omáčka, pasta alla Bolognese alebo bolonské ragú. Áno, stále sme pri tej istej talianskej paradajkovej...
Fit grilovačka s chrumkavými krevetami
Ak ste premýšľali nad ľahšími alternatívami grilovaného jedla, tá správna možnosť sú určite krevety.