Pridať recept

Mäsová omáčka na cestoviny

sauce bolognese and ingredients for cooking
Zdroj: iStockphoto

ingrediencie

400 g
bravčové plece mleté
1 ks
paradajka
2 strúčiky
cesnaku
1 PL
rajčiakový pretlak
trochu
olej slnečnicový
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca
trochu
mleté korenie
trochu
voda

postup

1.

Na oleji opečieme očistený a nakrájaný cesnak. 

 
2.

Pridáme naň mleté mäso, soľ, korenie a pretlak. Všetko spolu opečieme. Ak treba, podlejeme vodou a dusíme.

3.

Pred koncom pridáme olúpanú a najemno nakrájanú paradajku. 

4.

Nakoniec povaríme a dochutíme rascou.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať