Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Camembert v lístkovom ceste

2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
camembert
1 balíček
lístkové cesto
1 KL
olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, oregano, tymian
1 ks
bielok na potretie
podľa chuti
brusnicová alebo figová omáčka (džem)

postup

1.
Camembert pokvapkáme olivovým olejom, dochutíme ho soľou, korením a bylinkami. Lístkové cesto rozvaľkáme na dva pláty, do ktorých zabalíme pripravené syry.
2.
Uložíme ich na plech vystlaný papierom na pečenie spojom nadol. Potrieme bielkom, vložíme do rúry vyhriatej na 200°C a pečieme cca 10-15 minút. Podávame s figovou alebo brusnicovou omáčkou, prípadne džemom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.