Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sladkokyslé kuracie soté

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
1/4 hrnček
škrobová múčka
1 ks
farebná paprika
1 ks
cibuľa
4 plátky
ananás
3 PL
ocot
4 PL
kryštálový cukor
4 PL
kečup
5 PL
voda
2 PL
škrobová múkča
trochu
olej

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Tie obalíme v škrobovej múčke. Vo väčšej panvici rozpálime olej a opečieme na ňom mäso. Keď je zatiahnuté, vyberieme ho nabok.
2.
Na rovnaké kúsky nakrájame papriku, cibuľu aj ananás. Rozpálime si wok s troškou oleja, pridáme cibuľu, papriku, všetko krátko orestujeme a pridáme ananás. Zmes dochutíme octom, cukrom a kečupom. Po minúte pridáme mäso, ktoré opekáme, dokým nebude úplne mäkké.
3.
Nakoniec vmiešame škrobovú múčku rozmiešanú v troške vody a omáčku zahustíme. Podávame s ryžou alebo hranolkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Favorite popcorn
Pukance - popcorn či popsorgon
Pukance - popcorn či popsorgon
No kto by sa ešte s nimi nestretol? Popcorn - pukance, čiže kukuričná pochúťka k vínu, na chrumkanie pri dobrom filme...
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.