Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Sladkokyslé kuracie soté

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
1/4 hrnček
škrobová múčka
1 ks
farebná paprika
1 ks
cibuľa
4 plátky
ananás
3 PL
ocot
4 PL
kryštálový cukor
4 PL
kečup
5 PL
voda
2 PL
škrobová múkča
trochu
olej

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na rezance. Tie obalíme v škrobovej múčke. Vo väčšej panvici rozpálime olej a opečieme na ňom mäso. Keď je zatiahnuté, vyberieme ho nabok.
2.
Na rovnaké kúsky nakrájame papriku, cibuľu aj ananás. Rozpálime si wok s troškou oleja, pridáme cibuľu, papriku, všetko krátko orestujeme a pridáme ananás. Zmes dochutíme octom, cukrom a kečupom. Po minúte pridáme mäso, ktoré opekáme, dokým nebude úplne mäkké.
3.
Nakoniec vmiešame škrobovú múčku rozmiešanú v troške vody a omáčku zahustíme. Podávame s ryžou alebo hranolkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...