Pridať recept

Krokety s paradajkovou príchuťou

ingrediencie

300 g
zemiaky
100 g
paradajkový pretlak
1 strúčik
cesnaku
3 ks
vajce
2 PL
solamyl
ks
soľ, korenie, strúhanka, tuk

postup

Zemiaky uvaríme a popučíme. Pridáme pretlak, 1 vajce, solamyl, soľ, korenie a popučený cesnak. Vypracujeme cesto. Vytvárame krokety, ktoré obalíme vo vajci a strúhanke. Vyprážame na horúcom tuku.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Brokolicovo-syrové krokety
Takto ste brokolicu ešte neskúšali: Vyprážaná chuťovka s roztekajúcim sa syrom
Brokolicové krokety ako fantastická pochúťka k telke či extra chutná príloha.
Zemiakové krokety
Rýchle krokety bez šúpania zemiakov
Perfektný tip na silvestrovské pohostenie alebo len tak k telke. Kto má rád kroketky, zamiluje si aj tieto...