Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Farmársky bochník

10
porcií
300
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

360 ks
vody
2 PL
olivový olej
2 ČL
morská soľ
300 ks
hladká múka T650
1 PL
kryštálový cukor
150 g
žitná múka
150 g
múka celozrnná
1/2 kocka
droždie

postup

1.
Z ingrediencii vymiesime cesto. Necháme podkysnut na teplom mieste. Premiesime ešte raz a uz na plechu necháme podkysnut. Následne pečieme do požadovanej farby korky.
2.
Po dopeceni uchovame v čistej utierke do vychladnutia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.