Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Farmársky bochník

10
porcií
300
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

360 ks
vody
2 PL
olivový olej
2 ČL
morská soľ
300 ks
hladká múka T650
1 PL
kryštálový cukor
150 g
žitná múka
150 g
múka celozrnná
1/2 kocka
droždie

postup

1.
Z ingrediencii vymiesime cesto. Necháme podkysnut na teplom mieste. Premiesime ešte raz a uz na plechu necháme podkysnut. Následne pečieme do požadovanej farby korky.
2.
Po dopeceni uchovame v čistej utierke do vychladnutia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
woman looking
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
Zákusky ako z cukrárne si s nami hravo pripravíte aj doma!
8 neodolateľných pokušení z cukrárenských vitrín si ľahko pripravíte u vás doma vďaka našim overeným receptom.
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...