Pridať recept

Sviečkovica na karí

ingrediencie

1 kg
sviečkovica
1 PL
kari
3 PL
olej
ks
soľ

postup

Sviečkovicu nakrájame na plátky a trochu naklepeme. Vložíme do oleja s karí a necháme stáť asi 2 hodiny. Grilujeme alebo opečieme z oboch strán. Nakoniec osolíme.

 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
sislimisli
20.4.2018 10:33 | |
+1 -1
ešteže sa večer griluje. konečne, po prvý krát v tomto roku. neviem, či to bude priamo sviečkovica, no nechala by som sa veru nahovoriť. hlavne, že náš nový gril prevetráme :)
adeline43
23.4.2018 15:01 | |
+4 -3
novy gril? a aky mate? my momentalne nejaky zhaname a nevieme sa nejakosi rozhodnut. konecne sme dostavali dom, takze by sme si chceli kupit nejaky taky poriadny
sislimisli
23.4.2018 15:10 | |
+0 -3
vieš čo, zelené vajíčko :D heh mi mu hovoríme vajce, no inak je to oficiálne Big Green Egg. vieš v ňom pogrilovať, zaúdiť a čo sa mne najviac páči je to, že v ňom viem aj čo to upiecť
mcmarek
19.4.2018 14:38 | |
+1 -3
kde beriete taketo obrazky? cloveku sa pri nich len slinky zbieraju :)
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...