Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kváskový celozrnný chlebík

ingrediencie

500 g
špaldová celozrnná múka
1,5 KL
soľ morská
15 g
ražný kvások sušený BIO NATURAL
350 ml
vlažná voda

postup

2.
Do misky dáme špaldovú celozrnnú múku, pridáme polovicu balenia..... žitný sušený kvások....Pri práci s kváskom by sme sa mali vyhnúť kovovým predmetom, vrátane nerezových misiek. Odporúčame zvoliť sklo, porcelán alebo potravinársky, kvalitný plast.
5.
Vyformujeme chlebík a necháme ho vykysnúť. Ja som nechala aj 3 hodiny. Pečieme ho na plechu cca 1,4 hodiny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...