Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčový guláš

4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2 ks
cibuľa
40 g
masť
1 KL
mletá červená paprika
4 ks
paradajka
podľa chuti
kyslá smotana, jarná cibuľka

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Dochutíme ho soľou a korením. Cibuľu opražíme na rozpálenej masti, pridáme mäso a sprudka ho opečieme zo všetkých strán.
2.
Do hrnca nasypeme mletú červenú papriku, pridáme olúpané nadrobno nakrájané paradajky a guláš dusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby prilejeme trošku vody.
3.
Nakoniec ho dochutíme soľou, korením, podávame s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...