Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčový guláš

4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2 ks
cibuľa
40 g
masť
1 KL
mletá červená paprika
4 ks
paradajka
podľa chuti
kyslá smotana, jarná cibuľka

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Dochutíme ho soľou a korením. Cibuľu opražíme na rozpálenej masti, pridáme mäso a sprudka ho opečieme zo všetkých strán.
2.
Do hrnca nasypeme mletú červenú papriku, pridáme olúpané nadrobno nakrájané paradajky a guláš dusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby prilejeme trošku vody.
3.
Nakoniec ho dochutíme soľou, korením, podávame s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.