Bravčový guláš
4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2
ks
cibuľa
40
g
masť
1
KL
mletá červená paprika
4
ks
paradajka
podľa chuti
kyslá smotana, jarná cibuľka
postup
1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Dochutíme ho soľou a korením. Cibuľu opražíme na rozpálenej masti, pridáme mäso a sprudka ho opečieme zo všetkých strán.
2.
Do hrnca nasypeme mletú červenú papriku, pridáme olúpané nadrobno nakrájané paradajky a guláš dusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby prilejeme trošku vody.
3.
Nakoniec ho dochutíme soľou, korením, podávame s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.