Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčový guláš

4
porcie
65
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2 ks
cibuľa
40 g
masť
1 KL
mletá červená paprika
4 ks
paradajka
podľa chuti
kyslá smotana, jarná cibuľka

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Dochutíme ho soľou a korením. Cibuľu opražíme na rozpálenej masti, pridáme mäso a sprudka ho opečieme zo všetkých strán.
2.
Do hrnca nasypeme mletú červenú papriku, pridáme olúpané nadrobno nakrájané paradajky a guláš dusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby prilejeme trošku vody.
3.
Nakoniec ho dochutíme soľou, korením, podávame s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...