Pridať recept

Bravčový guláš

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2 ks
cibuľa
40 g
masť
1 KL
mletá červená paprika
4 ks
paradajka
podľa chuti
kyslá smotana, jarná cibuľka

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a pokrájame na kocky. Dochutíme ho soľou a korením. Cibuľu opražíme na rozpálenej masti, pridáme mäso a sprudka ho opečieme zo všetkých strán.
 
2.
Do hrnca nasypeme mletú červenú papriku, pridáme olúpané nadrobno nakrájané paradajky a guláš dusíme domäkka. Počas dusenia podľa potreby prilejeme trošku vody.
3.
Nakoniec ho dochutíme soľou, korením, podávame s kyslou smotanou a jarnou cibuľkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.