Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčový guláš na kari

6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
2 PL
olej
2 ks
paradajka
podľa chuti
kari korenie
2 ks
zemiak
2 strúčiky
cesnak
1 ks
kápia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. V hrnci na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme mäso, dochutíme ho soľou, korením a dusíme asi 10 minút.
2.
Mäso podlejeme troškou vody, pridáme olúpané a nadrobno nakrájané paradajky. Dusíme prikryté ďalších 20 minút.
3.
K mäsu potom primiešame kari korenie, na kocky nakrájané zemiaky a prelisovaný cesnak. Podľa potreby ešte prilejeme vodu.
4.
Pridáme na kocky nakrájanú kápiu, varíme ho ešte 20 minút, dochutíme soľou, korením a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...