Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčový guláš na kari

6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
2 PL
olej
2 ks
paradajka
podľa chuti
kari korenie
2 ks
zemiak
2 strúčiky
cesnak
1 ks
kápia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. V hrnci na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme mäso, dochutíme ho soľou, korením a dusíme asi 10 minút.
2.
Mäso podlejeme troškou vody, pridáme olúpané a nadrobno nakrájané paradajky. Dusíme prikryté ďalších 20 minút.
3.
K mäsu potom primiešame kari korenie, na kocky nakrájané zemiaky a prelisovaný cesnak. Podľa potreby ešte prilejeme vodu.
4.
Pridáme na kocky nakrájanú kápiu, varíme ho ešte 20 minút, dochutíme soľou, korením a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...