Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčový guláš na kari

6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
2 PL
olej
2 ks
paradajka
podľa chuti
kari korenie
2 ks
zemiak
2 strúčiky
cesnak
1 ks
kápia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. V hrnci na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme mäso, dochutíme ho soľou, korením a dusíme asi 10 minút.
2.
Mäso podlejeme troškou vody, pridáme olúpané a nadrobno nakrájané paradajky. Dusíme prikryté ďalších 20 minút.
3.
K mäsu potom primiešame kari korenie, na kocky nakrájané zemiaky a prelisovaný cesnak. Podľa potreby ešte prilejeme vodu.
4.
Pridáme na kocky nakrájanú kápiu, varíme ho ešte 20 minút, dochutíme soľou, korením a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...