Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčový guláš na kari

6
porcií
80
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
2 PL
olej
2 ks
paradajka
podľa chuti
kari korenie
2 ks
zemiak
2 strúčiky
cesnak
1 ks
kápia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. V hrnci na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu. Po 5 minútach pridáme mäso, dochutíme ho soľou, korením a dusíme asi 10 minút.
2.
Mäso podlejeme troškou vody, pridáme olúpané a nadrobno nakrájané paradajky. Dusíme prikryté ďalších 20 minút.
3.
K mäsu potom primiešame kari korenie, na kocky nakrájané zemiaky a prelisovaný cesnak. Podľa potreby ešte prilejeme vodu.
4.
Pridáme na kocky nakrájanú kápiu, varíme ho ešte 20 minút, dochutíme soľou, korením a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivkové guľky
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivková sezóna je v plnom prúde. Ak už ste prejedený slivkových koláčov, máme pre vás skvelé recepty na tradičné...
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...