Dusené kuracie soté so zeleninou
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
kuracie prsia
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1
KL
mletá červená paprika
2
KL
cesnaková pasta
trochu
slnečnicový olej
1
ks
cibuľa
3
ks
farebná paprika
3
ks
paradajka
2
ks
mrkva
200
ml
vývar
postup
1.
Kuracie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kúsky.
2.
Dochutíme ho soľou, korením, mletou červenou paprikou a cesnakovou pastou.
3.
V hrnci na rozpálenom oleji speníme nadrobno nakrájanú cibuľu.
4.
Pridáme k nej ochutené mäso. Chvíľu ho opečieme, vmiešame nakrájané papriky, paradajky a nastrúhanú mrkvu. Všetko poriadne premiešame a zalejeme vývarom.
5.
Pod pokrievkou soté dusíme domäkka. Môžeme podávať so zemiakovou plackou alebo ryžou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.