Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Svieži burger

2
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 ks
žemľa
240 g
mleté hovädzie mäso
1/2 KL
soľ
1/4 KL
mleté čierne korenie, mletá červená paprika, sušený cesnak, majorán
1 ks
zrelé avokádo
1 ks
paradajka
1/2 ks
limeta
4 lístky
šalát
2 PL
majolenka
2 PL
kečup

postup

1.
Mleté mäso dochutíme soľou, mletým čiernym korením, mletou červenou paprikou, sušeným cesnakom a majoránom. Zo zmesi vytvarujeme dve placky, ktoré uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie a upečieme vo vyhriatej rúre.
2.
Žemle rozkrojíme, potrieme majolenkou a začneme vrstviť. Na spodnú časť dáme šalát, na plátky nakrájané avokádo pokvapkané limetovou šťavou, upečené mäso, opäť majolenku, kečup, šalát, paradajky a všetko zakryjeme druhou časťou žemle.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?