Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pohánkové pirohy s tvarohovou plnkou

ingrediencie

500 g
tvaroh
400 g
polohrubá múka
200 g
pohánková múka
2 ks
vajce
1 PL
olej
ks
soľ, pažítka

postup

Obidve múky zmiešame, spojíme s 1 vajcom, olejom, soľou a takým množstvom vody, aby nám vzniklo rezancové cesto. Na plnku rozmiešame tvaroh s vajcom, soľou a nasekanou pažítkou. Cesto rozvaľkáme, nakrájame na štvorce, naplníme plnkou, okraje preložíme. Pirohy uvaríme v slanej vode.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.