Pridať recept

Hovädzie rezne s cibuľkou a syrom

ingrediencie

4
hovädzie mäso
1 PL
horčica
1 PL
kečup
trochu
olej
2 ks
cibuľa
trochu
mäsový vývar
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
100 g
tvrdý strúhaný syr

postup

1.
Hovädzie mäso umyjeme, osušíme a naklepeme. Dochutíme ho soľou, korením, kečupom a horčicou. Opečieme ho v panvici na rozpálenom oleji a mäso vyberieme do zapekacej misky.
 
2.
Prelejeme ho výpekom, podlejeme troškou vývaru, na vrch uložíme cibuľu nakrájanú na kolieska. Mäso prikryjeme alobalom a v rúre vyhriatej na 190°C pečieme asi 40 minút.
3.
Potom alobal odstránime a mäso zapečieme pod grilom. Podávame ho aj s výpekom posypané syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Sviečková na smotane
Nedeľné špeciality z hovädzieho mäsa: Vďaka tajnej prísade je mäso mäkké a zamatovo jemné, skutočne funguje a to na všetky druhy + recepty
Hovädzie mäso síce nepatrí k najlacnejším druhom mäsa, ale u našincov je veľmi obľúbené. Pripravujeme...
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!