Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cibuľový koláč z kysnutého cesta

8
porcií
80
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 KL
kryštálový cukor
30 g
droždie
100 ml
vlažné mlieko
1 kg
hladká múka
150 g
maslo
1 PL
kryštálový cukor
250 mg
mlieko
trochu
soľ

Plnka:

3 ks
cibuľa
3 ks
vajce
200 g
tvrdý strúhaný syr
100 g
syr s modrou plesňou
100 ml
kyslá pochúťková smotana
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Z cukru, droždia a vlažného mlieka pripravíme kvások. Do múky pridáme cukor, soľ, mlieko, vykysnutý kvások a maslo. Cesto vymiesime, prikryjeme a necháme vykysnúť.
2.
Okrúhlu misu na pečenie vymastíme olejom a rukami do nej roztiahneme cesto. Olúpané cibule nakrájame na kolieska.
3.
Vajíčka rozšľaháme, dochutíme soľou, korením, pridáme syry a kyslú smotanu. Na cesto rozotrieme syrovú plnku, na vrch uložíme cibuľu a koláč pečieme v rúre vyhriatej na 180°C cca 20 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
zuna7
19.8.2016 13:17 | |
+1 -0
Krásny a výborný! Chválim!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?