Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička s jablkom, šunkou a syrom

6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

6
bravčová krkovička
1 KL
med
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 ks
jablko
100 g
šunka
250 g
mozzarella
70 g
čedar
trochu
olej

postup

1.
Krkovičku umyjeme, osušíme a naklepeme. Opečieme ju z oboch strán na rozpálenom oleji, dochutíme soľou a korením.
2.
Preložíme ju do zapekacej misy, na ňu uložíme na plátky nakrájané jablká, plátok šunky, na kolieska nakrájanú mozzarellu a vrch posypeme čedarom.
3.
Mäso pečieme vo vyhriatej rúre do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.