Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Burger s grilovanou cibuľkou

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
mleté hovädzie mäso
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
4 PL
cesnakové maslo
4
tvrdý syr
4
šalát
2 ks
červená cibuľa
4 ks
žemľa
2 PL
olej
podľa chuti
majonéza a kečup

postup

1.
Mleté mäso dochutíme soľou, korením a cesnakovým maslom. Cibuľu očistíme a nakrájame na hrubšie kolieska, dochutíme ich soľou, pokvapkáme olejom a ugrilujeme z oboch strán do zlatista.
2.
Z mäsa urobíme 4 placky, ktoré tiež grilujeme z oboch strán. Žemle opečieme na grile taktiež ale len z vnútornej strany.
3.
Syr dáme roztopiť na horúce mäso a začneme skladaním. Žemle potrieme podľa chuti majonézou a/alebo kečupom. Na rad prichádza šalát, mäso so syrom, grilovaná cibuľa, opäť majonéza alebo kečup a vrch žemle.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.