Milka torta
10
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
hrnček
polohrubá múka
1
hrnček
granko
1
ks
prášok do pečiva
1
hrnček
kryštálový cukor
4
ks
vajce
1
hrnček
olej
Poleva
250
ml
šľahačka na šlahanie
250
g
čokoláda Milka
ks
uvarená káva
ks
džem
postup
1.
Všetky suroviny na korpus zmiešame a vlejeme do vymastenej a vysypanej formy. Pečieme 45 minút na 180°C.
2.
Kým sa pečie korpus, pripravíme polevu: do hrnca dáme šľahačku a nalámanú čokoládu a varíme, kým nezhustne. Necháme vychladnúť a medzitým si pripravíme silnejšiu kávu.
3.
Korpus po upečení prekrojíme na polovicu, jednu vrátime naspäť do formy, polejeme kávou, natrieme džemom (ja som použila jahodový), prikryjeme druhou polovicou korpusu, zopakujeme to isté a nakoniec na korpus nalejeme čokoládovú polevu a necháme stuhnúť. Dobrú chuť! :)
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.