Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom

ingrediencie

400 g
cvikla
1 balíček
rukola
1 ks
syr parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
hrstí
vlašských orechov „Naše BIO“
4 PL
olivového oleja „BILLA Premium extra virgin“
6 ks
červená reďkovka
podľa chuti
soľ, čierne korenie
4 ks
celozrnné pečivo

postup

VYSKÚŠAJTE CHUTNÝ RECEPT S BILLOU!

1.
Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom.
2.
Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.
3.
Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...