Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiakové placky plnené pikantným mäsom

ingrediencie

ks
bravčové mäso
1 ks
cibuľka
3 PL
kukurica
ks
korenie
1
maslo
1 PL
kečup
1 KL
horčica
ks
zemiakové placky

postup

Obľubené jedlo takmer v každej domácnosti

1.
Na oleji speníme cibuľku do sklovita. Pridáme nakrájané mäso na malé kocky a spražíme ho. Zalievame vriacou vodou a varíme do zmäknutia.
2.
Necháme vodu z mäsa vyvrieť tak aby sa nepripálilo a pridáme lyžičku horčice plnotučnej a lyžicu kečupu.
3.
Chvíľočku miešame a pridáme bazalku,červenú papriku,peper,soľ, chilly korenie,granulovaný cesnak,kukuricu a platoček masla keď to premiešame.
4.
Mäsová omáčka ma hustú konzistenciu čiže z placky neuteká vonku 😃
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.