Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené chrumkavé morčacie rezne na zelenine

ingrediencie

200 g
morčacie prsia
3 ks
mrkva
300 g
baby špenát
1 hrsť
rukola
1 ks
cibuľa
1 PL
olej
100 g
syr
200 ml
smotana na varenie
1 KL
grilovacie korenie

Trojobal

2 ks
vajce
kukuričná strúhanka
cesnak
soľ

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme mrkvu. Restujeme 5 minút.
2.
Potom pridáme premytý špenát a miešame, kým stratí objem.
3.
Na záver pridáme hrsť rukoly, premiešame a zmes premiestnime do zapekacej misy.
4.
Morčacie mäsko jemne naklepeme, posolíme z oboch strán a potrieme rozpučeným cesnakom.
5.
Plátky mäsa obalíme vo vajciach a potom už iba v strúhanke.
6.
Poukladáme na zeleninu a dáme do vyhriatej rúry na 220 stupňov na 30 minút.
7.
Medzitým zmiešame smotanu na varenie s nastrúhaným syrom. Okoreníme grilovacím korením (cca 1 KL).
8.
Syrovo smotanovú zmes vylejeme na rezne a dáme zapiecť na ďalších 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...