Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené chrumkavé morčacie rezne na zelenine

ingrediencie

200 g
morčacie prsia
3 ks
mrkva
300 g
baby špenát
1 hrsť
rukola
1 ks
cibuľa
1 PL
olej
100 g
syr
200 ml
smotana na varenie
1 KL
grilovacie korenie

Trojobal

2 ks
vajce
kukuričná strúhanka
cesnak
soľ

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme mrkvu. Restujeme 5 minút.
2.
Potom pridáme premytý špenát a miešame, kým stratí objem.
3.
Na záver pridáme hrsť rukoly, premiešame a zmes premiestnime do zapekacej misy.
4.
Morčacie mäsko jemne naklepeme, posolíme z oboch strán a potrieme rozpučeným cesnakom.
5.
Plátky mäsa obalíme vo vajciach a potom už iba v strúhanke.
6.
Poukladáme na zeleninu a dáme do vyhriatej rúry na 220 stupňov na 30 minút.
7.
Medzitým zmiešame smotanu na varenie s nastrúhaným syrom. Okoreníme grilovacím korením (cca 1 KL).
8.
Syrovo smotanovú zmes vylejeme na rezne a dáme zapiecť na ďalších 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...
jablko
(NE) obyčajné jablká!
(NE) obyčajné jablká!
Pochrumkajte si aspoň na jednom jablku denne a budete zdravý ako rybička! O tom, že ovocie a zelenina sú prospešné...