Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené chrumkavé morčacie rezne na zelenine

ingrediencie

200 g
morčacie prsia
3 ks
mrkva
300 g
baby špenát
1 hrsť
rukola
1 ks
cibuľa
1 PL
olej
100 g
syr
200 ml
smotana na varenie
1 KL
grilovacie korenie

Trojobal

2 ks
vajce
kukuričná strúhanka
cesnak
soľ

postup

1.
Na oleji speníme cibuľku a pridáme mrkvu. Restujeme 5 minút.
2.
Potom pridáme premytý špenát a miešame, kým stratí objem.
3.
Na záver pridáme hrsť rukoly, premiešame a zmes premiestnime do zapekacej misy.
4.
Morčacie mäsko jemne naklepeme, posolíme z oboch strán a potrieme rozpučeným cesnakom.
5.
Plátky mäsa obalíme vo vajciach a potom už iba v strúhanke.
6.
Poukladáme na zeleninu a dáme do vyhriatej rúry na 220 stupňov na 30 minút.
7.
Medzitým zmiešame smotanu na varenie s nastrúhaným syrom. Okoreníme grilovacím korením (cca 1 KL).
8.
Syrovo smotanovú zmes vylejeme na rezne a dáme zapiecť na ďalších 15 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...