Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Koláč s čerešňami, čokoládou a Panna Cottou

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
8 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor Dr.Oetker
1 ks
prášok do pečiva Dr.Oetker
1 ks
vajce
ks
čerešne
100 g
várová čokoláda
ks
Na vrch:
1 balíček
Panna Cotta Dr.Oetker
250 ml
mlieko
250 ml
smotana na šľahanie

postup

Šťavnatý osviežujúci koláč.

1.
Zo všetkých surovín vymiešame cesto. Vylejeme ho na vymastený a múkou vysypaný veľký plech. Do cesta vkladáme vykôstkované čerešne / čerstvé alebo zavárané / a nasekanú čokoládu. Upečieme vo vyhriatej rúre pri 180 st. C asi 20 minút.
2.
Koláč necháme vychladnúť, zatiaľ si pripravíme Panna Cottu podľa návodu na obale. Vylejeme na koláč a dáme do chladničky na dve hodiny.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.