Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dunajské morčacie prsia

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
100 g
hydinová pečeň
400 g
cibuľa
2 PL
paradajkový pretlak
50 g
sterilizované šampiňóny
50 g
sterilizovaný hrášok
1 ks
mäsového alebo zeleninového bujónu
mleté čierne korenie
soľ
olej

postup

1.
Umyté osušené morčacie prsia nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozohriatom oleji ich z oboch strán opečieme.
2.
Mäso vyberieme, vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, nakrájanú hydinovú pečeň, scedený hrášok a šampiňóny.
3.
Bujónovú kocku rozdrobíme a rozpustíme vo vriacej vode. Takto pripraveným vývarom zmes podlejeme. Okoreníme, krátko podusíme a dochutíme soľou.
4.
Podávame s dusenou ryžou alebo so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.