Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dunajské morčacie prsia

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
100 g
hydinová pečeň
400 g
cibuľa
2 PL
paradajkový pretlak
50 g
sterilizované šampiňóny
50 g
sterilizovaný hrášok
1 ks
mäsového alebo zeleninového bujónu
mleté čierne korenie
soľ
olej

postup

1.
Umyté osušené morčacie prsia nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozohriatom oleji ich z oboch strán opečieme.
2.
Mäso vyberieme, vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, nakrájanú hydinovú pečeň, scedený hrášok a šampiňóny.
3.
Bujónovú kocku rozdrobíme a rozpustíme vo vriacej vode. Takto pripraveným vývarom zmes podlejeme. Okoreníme, krátko podusíme a dochutíme soľou.
4.
Podávame s dusenou ryžou alebo so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kelové závitky
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Kelové závitky s kuraťom a šalátom z baklažánu
Listová zelenina je populárna najmä v jari a v lete. Kel má vysokú nutričnú hodnotu a málo kalórií. Pripravte si z neho...
Foodtruck
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Parné rúry na potulkách Slovenskom II.
Electrolux Foodtruck vybavený multifunkčnými parnými rúrami ukázal, čo dokáže 10. júna 2017 na Gurmán Feste...
Kandizované kvety
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Nechajte rozkvitnúť taniere jedlými kvetmi!
Čerstvé kvety Vám už nemusia zdobiť len stôl vo váze, ale aj taniere, stačí vedieť ako nato! Možno ste už boli...