Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dunajské morčacie prsia

ingrediencie

600 g
morčacie prsia
100 g
hydinová pečeň
400 g
cibuľa
2 PL
paradajkový pretlak
50 g
sterilizované šampiňóny
50 g
sterilizovaný hrášok
1 ks
mäsového alebo zeleninového bujónu
mleté čierne korenie
soľ
olej

postup

1.
Umyté osušené morčacie prsia nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme. Na rozohriatom oleji ich z oboch strán opečieme.
2.
Mäso vyberieme, vo výpeku opražíme nadrobno pokrájanú cibuľu, pridáme paradajkový pretlak, nakrájanú hydinovú pečeň, scedený hrášok a šampiňóny.
3.
Bujónovú kocku rozdrobíme a rozpustíme vo vriacej vode. Takto pripraveným vývarom zmes podlejeme. Okoreníme, krátko podusíme a dochutíme soľou.
4.
Podávame s dusenou ryžou alebo so zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pomarančový džús
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Nenechajte sa oklamať a naučte sa rozoznávať ovocné nápoje!
Určite to poznáte, prídete do obchodu k regálom s džúsmi, kde Vám zrak zamestnajú všetky tie farebné kartónové obaly,...
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...