Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lasagne so špenátom

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

lasagne
1 ks
mrazený špenát so smotanou
250 g
tvaroh mäkký odtučnený
100 ml
smotana na varenie
150 g
strúhaný syr
1 ks
vajce
2 strúčiky
cesnak
olivový olej, soľ, korenie čierne mleté
100 g
maslo

postup

3.
Špenátový pretlak( už je so smotanou) ochutíme roztlačeným cesnakom a korením. Cestoviny- lasagne nepredvárame. Bochnikovú formu potrieme olivovým olejom a položíme prvú vrstvu lasagní. Začíname vrstviť..... na cestoviny dáme špenát... na špenát lasagne.... Všetky plnky majú byť riedke, aby mohli pri pečení vsiaknuť do cestovinových plátkov.
4.
...potom vrstva tvarohovej náplne so strúhaným syrom..... zas položiť plátok lasagni. Potom zas kladieme špenát. Opakujeme, pokiaľ máme plnky. Končíme špenátom. Pred pečením dáme na vrch kúsky masla, na zjemnenie.
5.
Posypeme strúhaným syrom a dáme piecť do rúry na 200 stupňov a pečieme cca 40 minút. Lasagne sú upečené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...