Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Lasagne so špenátom

4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

lasagne
1 ks
mrazený špenát so smotanou
250 g
tvaroh mäkký odtučnený
100 ml
smotana na varenie
150 g
strúhaný syr
1 ks
vajce
2 strúčiky
cesnak
olivový olej, soľ, korenie čierne mleté
100 g
maslo

postup

3.
Špenátový pretlak( už je so smotanou) ochutíme roztlačeným cesnakom a korením. Cestoviny- lasagne nepredvárame. Bochnikovú formu potrieme olivovým olejom a položíme prvú vrstvu lasagní. Začíname vrstviť..... na cestoviny dáme špenát... na špenát lasagne.... Všetky plnky majú byť riedke, aby mohli pri pečení vsiaknuť do cestovinových plátkov.
4.
...potom vrstva tvarohovej náplne so strúhaným syrom..... zas položiť plátok lasagni. Potom zas kladieme špenát. Opakujeme, pokiaľ máme plnky. Končíme špenátom. Pred pečením dáme na vrch kúsky masla, na zjemnenie.
5.
Posypeme strúhaným syrom a dáme piecť do rúry na 200 stupňov a pečieme cca 40 minút. Lasagne sú upečené.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...