Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska hubová polievka

ingrediencie

400 g
huby
1 ks
cibuľa
250 ml
sladká smotana
100 ml
kyslá smotana
2 PL
maslo
2 PL
hladká múka
2 ks
žĺtok
200 ml
biele víno
mletá červená paprika
soľ

postup

1.
Huby očistíme a nakrájame na plátky. Očistenú cibuľu nakrájame nadrobno, opražíme ju na masle, pridáme huby, múku a 500 ml vody.
2.
Varíme 10 minút. Pridáme víno a varíme ďalšie 4 minúty. Žĺtky ušľaháme so sladkou a kyslou smotanou a zmes vlejeme do polievky.
3.
Za stáleho miešania krátko povaríme, ochutíme soľou a červenou paprikou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Feta cheese cubes
Kozí syr
Kozí syr
V dobe našich dedov bolo kozie mlieko a syr bežnou vecou a produktom. Dnes je tomu naopak, kozie mlieko a výrobky...
AEG
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Vyvraciame mýty o indukčných varných paneloch. Toto ste možno nevedeli
Indukčné panely sú obľúbené predovšetkým vďaka ich bezpečnosti. Často však u ľudí prevláda mýtus, že plyn zasa šetrí...
jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
10 receptov na úžasné jablkové koláče
Jeseň sa blíži, jabĺčka dozrievajú. Jablkové koláče, na ktorých si zaručene pochutíte.