Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dusené indické hovädzie mäso so škoricou

3
porcie
135
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
hovädzie mäso zadné
2 PL
olej
1 KL
soľ
1 KL
mleté čierne korenie
2 PL
tandori masala
1 KL
škorica
1/2 KL
mletý muškátový oriešok
4 ks
mrkva
2 ks
petržlen
1 ks
cibuľa
500 ml
hovädzí vývar

postup

1.
Maso nakrájame na kocky 2x2 cm, osolíme, opepríme a premiešame s korením tandori masala, škoricou a muškátovým orieškom.
2.
Na oleji mäso zprudka opečieme aby sa zatiahlo a necháme asi 5 minút podusiť vo vlastnej šťave. Potom k mäsu pridáme na veľké kusy nakrájanú mrkvu, petržlen a cibuľu. Potom všetko zalejeme vývarom.
3.
Mäso dusíme na miernom plameni asi 2 hodiny, alebo použijeme tlakový hrniec, kde sa čas varenia skráti na polovicu. Podávame s cestovinami alebo zemiakovou kašou. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...