Pridať recept

Kapustový šalát

ingrediencie

1 ks
červená kapusta
3 ks
biela reďkovka
5 ks
cherry paradajky
2 ks
paprika
1 ks
malá cibuľa
1 ks
kyslá uhorka
2 ks
uvarené vajce natvrdo
1 PL
majonéza
1 KL
plnotučná horčica
ks
soľ
ks
čierne mleté korenie
ks
šťava z polovice citróna

postup

1.
Malú hlávku kapusty (asi taka ako naša dlaň) narežeme na pásiky,papriku na pásiky, cherry na mesiačiky, vajíčka na štvorčeky, mini kyslu uhorku na drobno,reďkovku na kocky a cibuľku tiež na drobno.
 
2.
Do veľkej lyžice majonézi vyšľaháme malu lyžičku horčice,osolíme a opepríme.
3.
Primiešame k zelenine a miešame kým každá zelenina neprejde majonézov. Nakoniec ešte osolíme ak treba a pokvapkáme citrónovou šťavou.
4.
Môžeme konzumovať aj hneď.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Dusená kapusta
Ako pripraviť najlepšiu dusenú kapustu? Overený recept, s ktorým sa vždy podarí
Kapustu – typickú jesennú zeleninu si v tomto období vychutnávame v rôznych formách. Surovú pridávame...