Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krkovička s omáčkou

ingrediencie

podľa chuti
bravčová krkovička
trochu
olej
3 strúčiky
prelisovaný cesnak
ks
korenie
1 ks
vajce
1 PL
plnotučná horčica
1 téglik
smotana na šľahanie
podľa chuti
soľ

postup

Krkovička je pečená v rúre a z výpeku spravená omáčka. Priznám sa že som to skúsila prvý krát podľa seba 😉

1.
Krkovičku narežeme na veľke rezne a trošku ich potrieme olejom.
2.
Pridame korenie (u mna cerv.paprika a peper) poukladame na plech a nakrajame cibulu a pretlacime cesnak.
3.
Zalejeme vriacou vodou ale nie aby maso plavalo. Zakryjeme alobalom pečieme hodinku. Potom polku smotany polejeme maso a odkryjeme pecieme cca 15min
4.
Odoberieme kusy masa z plechu a vypek vlejeme do hrnca. V miske vyslahame vajicko s ostatnou smotanou a horcicou. Pridame do omacky a povarime. Odstavime. Na koniec pridame platocek masla a miesame kym sa nerozpusti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.