Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor s lečom a zemiakmi

ingrediencie

1 ks
kapor
4 ks
stredne veľké zemiaky
1 ks
lečo
soľ
grilovacie korenie
zmes korenia na ryby
mleté čierne korenie
olej
2 ks
cibuľa
2 PL
maslo

postup

1.
Den pred pečenim si v troške oleja zmiešame všetky koreniny a potrieme nim celeho kapra bez koze.
2.
Zemiaky si nakrajame na kolieska a predvarime. Potom ich dame na pekač a premiešame s lečom a nakrajanou cibuľkou.
3.
Do stredu pekača dame rybu aby pekne stala. Vrch ryby si nadrezeme a poukladame tam zeleninku a dame tam aj kusky masla.
4.
Dame upiecť na 30-40 minut. Podavame s uvarenymi zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.