Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kapor s lečom a zemiakmi

ingrediencie

1 ks
kapor
4 ks
stredne veľké zemiaky
1 ks
lečo
soľ
grilovacie korenie
zmes korenia na ryby
mleté čierne korenie
olej
2 ks
cibuľa
2 PL
maslo

postup

1.
Den pred pečenim si v troške oleja zmiešame všetky koreniny a potrieme nim celeho kapra bez koze.
2.
Zemiaky si nakrajame na kolieska a predvarime. Potom ich dame na pekač a premiešame s lečom a nakrajanou cibuľkou.
3.
Do stredu pekača dame rybu aby pekne stala. Vrch ryby si nadrezeme a poukladame tam zeleninku a dame tam aj kusky masla.
4.
Dame upiecť na 30-40 minut. Podavame s uvarenymi zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.