Paradajková omáčka na cestoviny s cícerom
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
lúpané paradajky
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
ks
soľ morská, bazalka sušená, bazalka čerstvá, olej
1
konzerva
sterilizovaný cícer
postup
Milujeme túto omáčku.
Na oleji orestujeme cibuľu spolu s cesnakom, pridáme konzervované paradajky, alebo pretlak, varíme čo najdlhšie,aby sa vyparila voda a suroviny spojili, Osolíme, pridáme bylinky. Ku koncu pridáme zliaty cícer, spolu ešte povaríme. Omáčka je veľmi jednoduchá a rýchla na prípravu. Nám sa najlepšie hodia penne.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.