Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborová bublanina

ingrediencie

110 g
maslo
110 g
kryštálový cukor
3 ks
vajíčka
210 g
polohrubá múka
1/2 balíček
prášok do pečiva
1/8 liter
mlieka
4 stonky
rebarbora
1 podľa chuti
čokoláda

postup

1.
Do misky navážime maslo, cukor a žĺtky a postupne premiešame mlieko.
2.
Pridáme múku a prášok do pečiva.
3.
Nakoniec domiešame sneh.
4.
Plech na ktorom budeme piecť posypeme múkou a vylejeme tam cesto. Na vrch podľa chuti nasypeme rebarboru /nejaké ovocie.
5.
Pečieme na 180˚ cca 25 minút.
6.
Prajem dobrú chuť...
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...