Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborová bublanina

ingrediencie

110 g
maslo
110 g
kryštálový cukor
3 ks
vajíčka
210 g
polohrubá múka
1/2 balíček
prášok do pečiva
1/8 liter
mlieka
4 stonky
rebarbora
1 podľa chuti
čokoláda

postup

1.
Do misky navážime maslo, cukor a žĺtky a postupne premiešame mlieko.
2.
Pridáme múku a prášok do pečiva.
3.
Nakoniec domiešame sneh.
4.
Plech na ktorom budeme piecť posypeme múkou a vylejeme tam cesto. Na vrch podľa chuti nasypeme rebarboru /nejaké ovocie.
5.
Pečieme na 180˚ cca 25 minút.
6.
Prajem dobrú chuť...
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
velkonocne vajicka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyfúknuť veľkonočné vajíčka
Veľká noc je predo dvermi a s ňou je tradične spojené zdobenie kraslíc pre šibačov. Zdobíte umelé kraslice alebo dávate...
Viete ako chutí Ázia?
Viete ako chutí Ázia?
Kto ochutnal pravú ázijskú kuchyňu vie, že ponúka širokú paletu chutí a netradičných ingrediencií. Dá sa však ázijská...
Latte
Video: Základné techniky Latte art
Video: Základné techniky Latte art
Čo je vlastne Latte art? Je to spôsob prípravy cappuccina, kde sa pomocou nalievania mlieka do peny cappuccina vytvára...