Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborová bublanina

ingrediencie

110 g
maslo
110 g
kryštálový cukor
3 ks
vajíčka
210 g
polohrubá múka
1/2 balíček
prášok do pečiva
1/8 liter
mlieka
4 stonky
rebarbora
1 podľa chuti
čokoláda

postup

1.
Do misky navážime maslo, cukor a žĺtky a postupne premiešame mlieko.
2.
Pridáme múku a prášok do pečiva.
3.
Nakoniec domiešame sneh.
4.
Plech na ktorom budeme piecť posypeme múkou a vylejeme tam cesto. Na vrch podľa chuti nasypeme rebarboru /nejaké ovocie.
5.
Pečieme na 180˚ cca 25 minút.
6.
Prajem dobrú chuť...
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Spenená zrnková
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Nespravte si „faux pas“ v kaviarni!
Pitie kávy patrí medzi každodenné rituály väčšiny dospelých ľudí. Ak nepatríte medzi človeka, čo ihneď po zobudení musí...
egreš
Egreše
Egreše
Egreše sú veľmi chutné ovocie. Pri správnom výbere odrody je dokonca aj sladké. Egreš bol pôvodne obyčajný divoký ker...
smaženie
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Hraškové smaženie bez lepku aj pre vegánov
Pri mojich prednáškach či seminároch o intolerancii na potraviny padajú najčastejšie otázky práve o lepku. Ako ho...