Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborová bublanina

ingrediencie

110 g
maslo
110 g
kryštálový cukor
3 ks
vajíčka
210 g
polohrubá múka
1/2 balíček
prášok do pečiva
1/8 liter
mlieka
4 stonky
rebarbora
1 podľa chuti
čokoláda

postup

1.
Do misky navážime maslo, cukor a žĺtky a postupne premiešame mlieko.
2.
Pridáme múku a prášok do pečiva.
3.
Nakoniec domiešame sneh.
4.
Plech na ktorom budeme piecť posypeme múkou a vylejeme tam cesto. Na vrch podľa chuti nasypeme rebarboru /nejaké ovocie.
5.
Pečieme na 180˚ cca 25 minút.
6.
Prajem dobrú chuť...
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.