Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborová bublanina

ingrediencie

110 g
maslo
110 g
kryštálový cukor
3 ks
vajíčka
210 g
polohrubá múka
1/2 balíček
prášok do pečiva
1/8 liter
mlieka
4 stonky
rebarbora
1 podľa chuti
čokoláda

postup

1.
Do misky navážime maslo, cukor a žĺtky a postupne premiešame mlieko.
2.
Pridáme múku a prášok do pečiva.
3.
Nakoniec domiešame sneh.
4.
Plech na ktorom budeme piecť posypeme múkou a vylejeme tam cesto. Na vrch podľa chuti nasypeme rebarboru /nejaké ovocie.
5.
Pečieme na 180˚ cca 25 minút.
6.
Prajem dobrú chuť...
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vianočné inšpirácie
Vianočné inšpirácie
Vybrali sme pre vás
polievka z kyslej
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Sýte polievky z kyslej kapusty nahradia aj hlavné jedlo
Z kvasenej kapusty väčšina z nás robieva iba tradičnú kapustnicu. Vyskúšajte aj mrkvovú, či fazuľovú :) Z tradičných...
Getting ready for
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Opečiatkujte si sušienky a vyčarte deťom úsmev na tvári!
Zapájate deti do práce v kuchyni? Varenie s deťmi patrí k novodobým trendom a na trhu je k dispozícii množstvo...
Close-up of
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Poznáte rozdiel medzi kypriacim práškom a sódou bikarbónou?
Do cesta ste pridali kypriaci prášok do pečiva a výsledný koláč nie je vôbec mäkký, nadýchaný a ani sa nepodobá na ten...