Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čokoládový hruškový koláč s orechmi

ingrediencie

85 g
maslo
85 g
čokoláda
1 PL
rum
3 ks
vajce
85 g
cukor
2 PL
kakao
2 hrste
vlašské orechy
3 ks
hrušky

postup

1.
Vo vodnom kúpeli roztopíme maslo s čokoládou a pridáme rum. Odstavíme.
4.
Do vyšľahaných žĺtkov prilejeme vychladnutú čokoládu a kakao.
6.
Takto prichystané cesto vylejeme do silikónovej formy s priemerom 24 cm a poukladáme nakrájané hrušky.
7.
Pečieme pri 180 stupňoch približne 25-35 minút. Špáradlom pichneme do stredu koláča a keď sa nič naňho neprilepí, koláč je hotový. Vrch polejeme čokoládou a posypeme práškovým cukrom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Ladypovas
18.9.2017 16:34 | |
+3 -0
Vyskusala som ho a naozaj vyborny. Akurat ja som pouzila cerstve hrusky kedze je sezona a troska sa kolacik rozsypava. Ma byt taky? Ale inak naozaj vyborny a to som len troska oblizla haha
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.