Pridať recept

Kuracie Krídelká

4
porcie
176
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 kg
kuracie krídelka
2 PL
worchesterská omáčka
1 PL
horčica
2 PL
kečup Hellmann's
4 ks
ćesnaku
4 PL
grilovacej omáčky Hellmann's Samba na servírovanie
1 podľa chuti
šťava z citróna
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie

postup

Pre všetkých fajnšmekrov

1.
Krídelká osolíme, okoreníme a premiešame s marinádou pripravenou z worcesterskej omáčky, kečupu Hellmann's, horčice, citrónovej šťavy a roztlačeného cesnaku. Necháme cca 1 hodinu pri izbovej teplote marinovať.
 
2.
Potom dáme na pekáč, prikryjeme alobalom a pečieme pri 180 ° C cca 40 minút (domäkka).
3.
Upečené krídelká môžeme buď nechať vychladnúť, alebo ihneď grilovať dozlata na rozpálenom grile. Počas grilovania potierame výpekom z pekáča.
4.
Podávame s grilovacou omáčkou Hellmann's SAMBA, opečeným pečivom a zeleninou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať