Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Burger s grilovaním mäsom

ingrediencie

130 g
mleté hovädzie mäso
1 PL
olej
1
čerstvý ananás
1 ks
veľká celozrnná žemľa
1 PL
Tatárskej omáčky Hellmann's
1 hrsť
nakrájaný listový šalát
1
červená cibuľa
1 štipka
soľ
1 štipka
korenie

postup

Chuťovka pre každého fajnšmekra.

1.
Mäso okoreníme a vymiešame do mazľavej konzistencie. Vytvoríme z neho placku tenkú cca 1,5 cm a v chladničke necháme 30 minút stuhnúť.
2.
Mäso sprudka orestujeme z oboch strán na rozpálenom grile alebo na rozpálenej panvici s troškou oleja, necháme cca 3 minúty odležať a potom osolíme. Medzitým na výpeku z mäsa alebo na grile opečieme koliesko ananásu. Zľahka ho osolíme.
3.
Žemľu rozkrojíme na polovicu a pod grilom obe časti opečieme z oboch strán.
4.
Na spodný diel natrieme pol lyžice Tatárskej omáčky Hell-mann's, naaranžujeme šalát, položíme mäso, druhú polovicu Tatárskej omáčky Hellmann´s, grilovaný ananás, nasekanú červenú cibuľu a priklopíme chrumkavým "vrchnákom" žemle.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?