Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly nepečený piškótový koláč

ingrediencie

2 balíčky
dlhé piškóty
1 ks
karamelový puding
1 ks
smotana kyslá
práškový cukor

postup

Potrebovala som spotrebovať dlhé piškóty 😉

1.
Plech vyložíme alobalom a poukládame dlhé piškóty.
2.
Pripravíme si puding podľa návodu. Opatrne lyžicou lejeme postupne na piškóty. Preto opatrne lebo ak to tam vlejeme naraz piškoty vyplavú.
3.
Necháme vychladiť a v miske si rozrobíme veľkú kyslú smotanu s práškovým cukrom (1-2PL cukru podla chuti).
4.
Na puding ukladáme piškóty a lyžicou navrstvíme smotanu. Povrch vyrovnáme a dáme do chladničky aspon na pol dna. Jemne posypeme grankom a polejeme cokoladovou polevou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...