Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Baklažán na prírodno

1
porcia
360
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
baklažán
1 ČL
soľ
2 cl
slnečnicový olej

postup

Spolocenska vecera, svadba, narodeninova party.

1.
Umyjeme si baklažán vydlabeme si jadro. Nakrájame si ho na pásiky.
2.
Pásiky baklažánu si dáme na rozohriaty olej na panvici a pridáme štipku soli. Smažíme na miernom ohni 3-5 minút z oboch strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.