Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáca pizza na grile

ingrediencie

300 g
hladká múka
3/4 PL
soľ
1 PL
sušené droždie
250 ml
voda
1 PL
olej Raciol bazalka
1 PL
med
250 ml
paradajková omáčka
podľa chuti
syr a bylinky

postup

1.
Zmiešajte suché suroviny a postupne primiešajte vodu, olej a med. Vypracujte hladké cesto, ktoré necháte vykysnúť v miske prikrytej čistou utierkou asi 30 minút.
2.
Cesto rozdeľte na 4 časti a natenko vyvaľkajte. Ugrilujte z jednej strany, potom cesto obráťte, natrite paradajkovou omáčkou, pridajte syr a grilujte do chrumkava.
3.
Pred podávaním môžete pokvapkať ešte olejom a dochutiť čerstvými bylinkami, napríklad bazalkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
lenka1991
19.6.2016 23:46 | |
+0 -0
Výborné! Pre zdravšiu verziu vrelo odporúčam pohánkovú múku (probio) a namiesto pretlaku pasírované paradajky napr. od podravky. Aj pizza predsa môže byť chutná a zdravá :-) Vďaka za recept. :-)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
TOP 5 receptov na zemiakové placky
Vašich päť naj postupov na prípravu jedného z najobľúbenejších slovenských jedál.
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...