Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Panna cotta

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 ml
smotana na šľahanie
1 ks
vanilkový cukor Dr. Oetker
5
želatína Dr.Oetker
150 g
čučoriedky
150 g
jahody
2 PL
cukor

postup

Lahodná chuť panna cotty vynikne spolu s čočoriedkovým a jahodovým želé.

1.
Plátky želatíny necháme napučať v 100 ml vody. Do hrnca dáme smotanu na šľahanie spolu s vanilkovým cukrom. Želatínu zbavíme prebytočnej vody a pridáme k smotane. Na miernom plameni uvaríme.
2.
K čučoriedkam pridáme lyžicu cukru a rozmixujeme ich. Zmes dáme na dno pohárov a dáme chladiť do chladničky. Uvarenú panna cottu nalejeme na čučoriedkovú zmes.
3.
Jahody osladíme trochou cukru a rozpučíme. Nalejeme na panna cottu a dáme vychladiť. Pred podávaním ozdobíme čerstvým ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?