Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Smotanová cesnačka

ingrediencie

2 PL
maslo
2 PL
hladká múka
6 strúčikov
cesnak
750 ml
mäsový bujón
300 ml
smotana na varenie
1 PL
vegeta
soľ
2 ks
krajec chleba
olej

postup

1.
Cesnak prelisujeme a speníme na masle. Zaprášime múkou a vymiešame svetlú zápražku. Zalejeme vývarom, smotanou a povaríme 15 minút. Chlieb nakrájame na kocky a opečieme na oleji. Polievku dochutíme soľou a vegetou. Podávame s opečenými kockami chleba.
2.
TIP: Do polievky môžete pridať 3 uvarené a nakrájané zemiaky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...