Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Koláč s banánovo-kávovou tofu plnkou

8
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto:

3 ks
vajcia
3 PL
múka špaldová
3 PL
cukor
1,5 PL
olej

Plnka:

200 g
tofu biele
2 ks
banán
2 KL
káva
1 KL
škorica
2 PL
voda

postup

1.
Zo surovín na cesto upečieme klasickú piškótu v okrúhlej forme s priemerom 24 cm. Pečieme ju pri teplote 175 stupňov cca 30 minút.
2.
Medzitým si pripravíme plnku. Do mixéra dáme nakrájaný tofu syr, prezreté banány (sú sladšie), škoricu a vodu.
4.
Nakoniec primiešame kávu. Upečené cesto necháme vychladiť a potom na neho natrieme krém. Koláč necháme do druhého dňa odležať v chladničke a pred podávaním ho ozdobíme plátkami banánu a hrozienkami. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...