Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Koláč s banánovo-kávovou tofu plnkou

8
porcií
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto:

3 ks
vajcia
3 PL
múka špaldová
3 PL
cukor
1,5 PL
olej

Plnka:

200 g
tofu biele
2 ks
banán
2 KL
káva
1 KL
škorica
2 PL
voda

postup

1.
Zo surovín na cesto upečieme klasickú piškótu v okrúhlej forme s priemerom 24 cm. Pečieme ju pri teplote 175 stupňov cca 30 minút.
2.
Medzitým si pripravíme plnku. Do mixéra dáme nakrájaný tofu syr, prezreté banány (sú sladšie), škoricu a vodu.
4.
Nakoniec primiešame kávu. Upečené cesto necháme vychladiť a potom na neho natrieme krém. Koláč necháme do druhého dňa odležať v chladničke a pred podávaním ho ozdobíme plátkami banánu a hrozienkami. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...