Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečený ovocný koláč

ingrediencie

2 tégliky
kysla smotana
2 tégliky
biely smotanový jogurt
1 balíček
dlhé piškóty
2 ks
vanilkový cukor
200 g
ovocie, broskyne, jahody

postup

Veľmi rýchly koláč z piškót, ovocia, kyslej smotany a jogurtu.

1.
Jogurty, kyslú smotanu a vanilkové cukre zmiešame. ovocie nakrájame na plátky. Do nádoby kladieme piškóty, potrieme vrstvou z jogurtu a smotany. Kladieme ovocie, najprv broskyne.
2.
Potom zas vrstvu piškót, krému a tak striedame vrstvy. Končíme krémom. Na vrch poukladáme jahody. Dezert necháme zachladnúť. Na tieto horúce dni je tento dezert naj...... Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.