Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečený ovocný koláč

ingrediencie

2 tégliky
kysla smotana
2 tégliky
biely smotanový jogurt
1 balíček
dlhé piškóty
2 ks
vanilkový cukor
200 g
ovocie, broskyne, jahody

postup

Veľmi rýchly koláč z piškót, ovocia, kyslej smotany a jogurtu.

1.
Jogurty, kyslú smotanu a vanilkové cukre zmiešame. ovocie nakrájame na plátky. Do nádoby kladieme piškóty, potrieme vrstvou z jogurtu a smotany. Kladieme ovocie, najprv broskyne.
2.
Potom zas vrstvu piškót, krému a tak striedame vrstvy. Končíme krémom. Na vrch poukladáme jahody. Dezert necháme zachladnúť. Na tieto horúce dni je tento dezert naj...... Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...
Walnuts
Viete správne skladovať orechy?
Viete správne skladovať orechy?
Orechy naozaj právom patria medzi superpotraviny. Sú zdrojom zdravých tukov, znižujú cholesterol, pôsobia v tele...