Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečený ovocný koláč

ingrediencie

2 tégliky
kysla smotana
2 tégliky
biely smotanový jogurt
1 balíček
dlhé piškóty
2 ks
vanilkový cukor
200 g
ovocie, broskyne, jahody

postup

Veľmi rýchly koláč z piškót, ovocia, kyslej smotany a jogurtu.

1.
Jogurty, kyslú smotanu a vanilkové cukre zmiešame. ovocie nakrájame na plátky. Do nádoby kladieme piškóty, potrieme vrstvou z jogurtu a smotany. Kladieme ovocie, najprv broskyne.
2.
Potom zas vrstvu piškót, krému a tak striedame vrstvy. Končíme krémom. Na vrch poukladáme jahody. Dezert necháme zachladnúť. Na tieto horúce dni je tento dezert naj...... Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
French crepes
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Čarujeme s ohňom - flambujeme!
Flambovanie má základ vo francúzskom slove “ flamber“, čo v preklade znamená horieť. Tento spôsob úpravy jedla patrí...
Offering root
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Viete ako spestriť obyčajnú zemiakovú kašu?
Do už hotovej kaše stačí pridať prelisovaný cesnak, vynikajúca je aj kaša s opraženou cibuľkou alebo slaninou. Skúsiť...
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...