Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Sardinková pomazánka s pohánkou a medvedím cesnakom

2
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 konzerva
sardinky vo vlastnej šťave
2 ks
vajce
100 g
uvarená pohanka
1 PL
medvedí cesnak nasekaný
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Vajcia uvaríme natvrdo. Pohánku buď už máme uvarenú, alebo si ju podľa návodu pripravíme. V surovom stave je treba na tento recept 50 gramov.
2.
Do mixéra vložíme sardinky z konzervy, uvarené vajcia, uvarenú pohánku, medvedí cesnak a korenie. Ak pridáme i šťavu z konzervy, už není treba pridávať ku zmesi vodu, aby sa dobre mixovala.
3.
Všetky suroviny vymiešame do hladkej kaše a podľa chuti dosolíme.Podávame s chlebom alebo iným pečivom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.