Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Sardinková pomazánka s pohánkou a medvedím cesnakom

2
porcie
5
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 konzerva
sardinky vo vlastnej šťave
2 ks
vajce
100 g
uvarená pohanka
1 PL
medvedí cesnak nasekaný
1/2 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie

postup

1.
Vajcia uvaríme natvrdo. Pohánku buď už máme uvarenú, alebo si ju podľa návodu pripravíme. V surovom stave je treba na tento recept 50 gramov.
2.
Do mixéra vložíme sardinky z konzervy, uvarené vajcia, uvarenú pohánku, medvedí cesnak a korenie. Ak pridáme i šťavu z konzervy, už není treba pridávať ku zmesi vodu, aby sa dobre mixovala.
3.
Všetky suroviny vymiešame do hladkej kaše a podľa chuti dosolíme.Podávame s chlebom alebo iným pečivom. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.